Facebook

Cégcsoportunk

biztonsági rács, ablakrács, térelválasztó rácsbiztonsági rács, ablakrács, térelválasztó rács

 

 

 

 


1992-ben alakult anyacégünk, a Car-Center Kft. Az évek alatt megnövekedett igények miatt 2010-ben létrehoztuk a Rács-Center Kft.-t, termékeink forgalmazására, telepítésére.


Cégcsoportunk a vagyonvédelem területén az üzletek, ipari létesítmények, magánszektorok védelmében meghatározó szerepet játszik. Fő tevékenységünk biztonsági, kirakatvédő, térelválasztó rácsrendszerek és sávredőnyök gyártása, telepítése.

Tekintse meg termékeinket és érdeklődjön a részletekről elérhetőségeinken.

 

Kérjen online árajánlatot!


Cégcsoportunk termékeink folyamatos fejlesztését és minőségi javítását tűzte ki irányadó céljaként. Termékeink országszerte számos településen és szinte minden nagyváros bevásárlóközpontjaiban megtalálhatóak.

A növekvő igények és megrendelések miatt a múltban jelentős fejlesztéseket és beruházásokat hajtottunk végre. Termékpalettánkon külső, belső, továbbá különböző mintázatú és anyagminőségű védőrácsok, sávredőnyök találhatók.

Termékeink kézi, illetve motoros mozgatással a megrendelő igénye szerint készülnek. Rácsainkat és sávredőnyeinket vegyihorganyzott, tűzihorganyzott, alumínium, rozsdamentes és saválló kivitelben kínáljuk. Lapozódó és dobra tekeredő védőrácsaink leeresztett állapotukban sem nyújtanak bezártságérzetet, teljes fényáteresztést és betekintést biztosítanak. Gyártmányainkat lakások, erkélyek, nyaralók, üzletek, ipari üzemek, csarnokok, piacok védelmére ajánljuk. Rácsaink és sávredőnyeink lefutósín szerkezete esztétikus, erős, karcsú kivitelben készül, mely a védendő nyílás anyagához szabvány szerint kerül rögzítésre.

A keret készülhet tűzihorganyzott, rozsdamentes és saválló acélból. Felülete lehet RAL-kód alapján fényezett vagy szinterezett.

A kerethez tartozó gyűjtés vagy tekeredés szükség szerint burkolattal elfedhető.

Az elektromos mozgatású rácsok és redőnyök hálózati feszültségről és szünetmentes tápegységről működhetnek. A szünetmentes tápegység áramszünet esetén is biztosítja rácsaink üzembiztos működését.  

Az elektromos rácsok és redőnyök igény szerint kuplungos oldással kérhetők, és így kézzel mozgathatók. Működtetésük többféle módon történhet. Magas elvárású biztonságtechnikai vezérléseink alapfeltétele a tűzvédelmi rendszerekkel történő kommunikáció. Ennek köszönhetően egységeink a tűzjelző rendszer által kiadott nyitó-záró kontaktus fogadására alkalmasak.

A megrendelt munkát a helyszíni felméréstől a gyártáson át a helyszíni telepítésig teljes mértékben cégünk szakemberei végzik. Az általunk gyártott és telepített védőrácsokra és sávredőnyökre 24 hónapos teljeskörű garanciát vállalunk. Kiemelkedő szolgáltatásunk nonstop szervizvonalunk, amelyen meghibásodás esetén közvetlenül tudunk segítséget nyújtani a felhasználónak. Szükség esetén rövid időn belül a helyszínre küldjük az adott területet képviselő munkatársunkat, aki elvégzi a javítást. Cégünk így biztosítja az általunk gyártott termékek hosszú távú, zavartalan működését.

 

Tósoki István - Car-Center Kft.

 

                                                                                    Tósoki István         

                                                                                      cégvezető            

Kiemelt partnereink
    • Market Építő Zrt.
    • KÉSZ Kft.
    • Magyar Építő Zrt.
    • STRABAG Zrt.
    • Üveg/KÁTÉ Kft.

Árajánlat kérése
Az űrlap kitöltésével Ön ajánlatot kérhet cégünktől.

Tovább >>