Facebook

Magyarországon egyedülálló gépsort vásárolt cégcsoportunk!

Legújabb gépünkkel képesek vagyunk bármilyen mintát a sávredőnyeinkbe perforálni.

Biztonsági sávredőny


A közelmúltban a sávredőnyök gyártásában áttörő fejlesztéseket és új beruházásokat valósítottunk meg. A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal által kiírt pályázaton sikeres elbírálásban részesültünk, így 2011 októberében megkezdtük az általunk programozott, perforált felirattal vagy céglogóval ellátott acél sávredőnyök gyártását, telepítését.


 Biztonsági sávredőny


A megrendelt redőnypalást perforálását saját profilozó gépünkre szerelt perforáló egység végzi. A redőnypalástot a hazai piacon szinte egyedülállóan számítógéppel vezérelt perforáló egységgel tudjuk megmunkálni, a megrendelő igénye szerint. Tetszőlegesen reklámszöveggel vagy céglogóval tudjuk ellátni a sávredőnyt, mely négyféle redőnyprofilból készülhet. A sávredőnygyártást és a vásárlói piacot nagymértékben befolyásolja az egyedi céglogóval vagy felirattal ellátott redőnyök megjelenése.


 Biztonsági sávredőny


A sávredőnyök méretétől függően egyedi tervezéssel különböző méretű céglogók, feliratok jeleníthetők meg a paláston. A feliratok és logók nagy felületen érvényesülnek igazán. Minél nagyobb a sávredőny felülete, annál kidolgozottabb logó, illetve szöveg készíthető rá. A reklámfelirat jobban látható, ha leengedett állapotban fényforrás világít a sávredőny mögött. Újdonságnak tekinthető megoldás, mert egyszerre két funkció lát el, reklámoz és véd. A megrendelőnek minden zárás után ingyenes, állandó reklámot jelent. Belvárosi, illetve forgalmas területeken, üzletközpontokban érdekes, esztétikus látványt nyújt.


Feliratos biztonsági sávredőny


Az ábrák és szövegek a perforáción átszűrődő fény miatt kívülről nézve egyedülálló megjelenést és reklámot biztosítanak. A kínált reklámmegoldás nemcsak látványában nyújt maximális biztonságot, hanem megjelenésében is esztétikus, melyre nem kell igényelni építési engedélyt, és látványtervek készítése sem szükséges.
<< Vissza
Kiemelt partnereink
    • Market Építő Zrt.
    • KÉSZ Kft.
    • Magyar Építő Zrt.
    • STRABAG Zrt.
    • Üveg/KÁTÉ Kft.

Árajánlat kérése
Az űrlap kitöltésével Ön ajánlatot kérhet cégünktől.

Tovább >>