Facebook

R3-as típusú, kültéri, lapozódó védőrács.

Legkedveltebb kültéren alkalmazható, lapozódó védőrácsunk. Esztétikus formája miatt bármilyen stílushoz passzol. Kis helyigénye miatt gyakran alkalmazzuk lakások erkélyén, üzletek bejáratánál.


Ajánlott méret

Szélesség: 0,5 m – 5 m
Magasság: 0,3 m – 4 m

Hálószerkezet

A hálószerkezetet alkotó lamella mérete:

110 mm × 80 mm × 13 mm × 2 mm

            lamella

Horganyzott vagy saválló acélból, 63 mm-es osztással.
Vezetőpálca: ø 6 mm horganyzott vagy saválló acélból készülhet. A vízszintes vezetőpálcák végén zárógombok vannak felhegesztve. Minden második pálca az oldalvezető sínpárban szalad. A hálószerkezet irányítását buktatórugók végzik, melyek a hálószerkezetbe vannak beépítve.

Oldalvezető

Mérete: 50 mm × 30 mm × 2 mm;
            60 mm × 40 mm × 2 mm.
Szélességtől függően.
Hasított zártszelvény, melynek rögzítése 300 mm-enként szabvány szerint történik. Az oldalszelvény belsejében végtelenített lánc szalad, mely a le- és felfelé irányuló mozgást biztosítja.

Alsó küszöb

A rács méretétől függően: 60 mm × 30 mm × 2 mm-től 200 mm × 60 mm × 2 mm-ig zártszelvény, amely az oldalszelvényben szaladó láncfülhöz van csavarozva.

            sín

Felső híd

Mérettől függően 50 mm × 30 mm × 2 mm vagy 60 mm × 30 mm × 3 mm-es zártszelvény, amely az oldalszelvényhez van csavarozva. A hálószerkezet rögzítése a felső hídhoz csavarozással történik. A keretszerkezet felületkezelése alapozás, fényezés RAL-kód alapján bármilyen színre.

Meghajtómotor

DEWERT 24/37 V törpefeszültséggel működő villanymotor, amely különböző áttételű hajtásrendszerekkel a védőrács le- és felfelé irányuló mozgását biztosítja. A nagyméretű, 20 m2 feletti védőrácsoknál 230 vagy 380 V-os ipari hajtóművet alkalmazunk, amely hosszú távon napi 15–20 nyitást tesz lehetővé.

            motor

A rács végállását alul és felül végálláskapcsoló biztosítja. A meghajtómotor áramellátását működtető tápegység biztosítja beépített biztonsági transzformátorral, mely vezérlési elektronikával és áramkorláttal rendelkezik. Az áramkorlát célja az, hogy ha valami a leengedés időszakában a rács alatt marad, és a rázárás megtörténik, a védőrács automatikusan megálljon.

Zuhanásgátló fül

A rács jobb vagy bal oldalvezetőjéhez van felszerelve, melyet kézzel kell működtetni. Használata minden esetben kötelező! A zuhanásgátló fül behajtása esetén a rács egyik irányba sem tud elmozdulni!

            zuhanasgatlo

A védőrács működtetése Bármely kulcsos kapcsolóval, rádiós távvezérlővel vagy számkódos vezérlővel. Áramszünet esetén a rács mozgatását külső indító tápfeszültség megtáplálásával vagy szünetmentes tápegység telepítésével biztosíthatjuk. A meghajtótengely és a felső híd felül 100 mm szélességben fényezett acélburkolatot kap. A védőrács gyűjtésének nincs takarása, nem szükséges a minimális helyigény és az esztétikus megjelenés miatt.

            kulcsos kapcsoló 

 

Biztonság üzletünkben is


Mai világunkban szinte elképzelhetetlen, hogy üzletünket ne lássuk el a megfelelő védelmi rendszerrel. Sajnos egyre több betörtésről hallani, melynek következtében rengeteg kárnuk keletkezhet. Ha valamilyen biztonsági berendezés alkalmazása mellett döntünk, remek lehetőségnek bizonyul, ha védőrácsot szerelünk fel.

 

Az általunk kínált lapozódó védőrácsok kiválóan alkalmazhatóak kültérre. A védőrács működési technikájából adódóan nem foglal nagy helyet, ezért bejáratoknál és erkélyeken egyaránt helytakarékos és biztonságos megoldást jelent.

 

Egy üzlet esetében mindenképpen gondolni kell a megjelenésre is. Az általunk kínált kültéri lapozódó védőrácsok acélból készülnek, így elsődleges, biztonsági funkciójuk mellett esztétikus látványt nyújtanak az üzleteknek.

 

Előnyös tulajdonságai mellett a kültéri lapozódó védőrácsok kedező áron beszerezhetőek, mégis ideális védelmet nyújtanak!

 

Amennyiben Ön sem szeretne betörés áldozatává válni és kedvező árú biztonságtechnikai módszerrel szeretné ellátni üzletét, keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén!<< Vissza
Kiemelt partnereink
    • Market Építő Zrt.
    • KÉSZ Kft.
    • Magyar Építő Zrt.
    • STRABAG Zrt.
    • Üveg/KÁTÉ Kft.

Árajánlat kérése
Az űrlap kitöltésével Ön ajánlatot kérhet cégünktől.

Tovább >>