Facebook

Feliratos redőnyeink

Magyarországon egyedülálló gyártósoron készítjük felirattal, logóval ellátott sávredőnyeinket.
 

A közelmúltban a sávredőnyök gyártásában áttörő fejlesztéseket és új beruházásokat valósítottunk meg. A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal által kiírt pályázaton sikeres elbírálásban részesültünk, így 2011 októberében megkezdtük az általunk programozott, perforált felirattal vagy céglogóval ellátott acél sávredőnyök gyártását, telepítését. 

A megrendelt redőnypalást perforálását saját profilozó gépünkre szerelt perforáló egység végzi. A redőnypalástot a hazai piacon szinte egyedülállóan számítógéppel vezérelt perforáló egységgel tudjuk megmunkálni, a megrendelő igénye szerint. Tetszőlegesen reklámszöveggel vagy céglogóval tudjuk ellátni a sávredőnyt, mely négyféle redőnyprofilból készülhet. A sávredőnygyártást és a vásárlói piacot nagymértékben befolyásolja az egyedi céglogóval vagy felirattal ellátott redőnyök megjelenése.A sávredőnyök méretétől függően egyedi tervezéssel különböző méretű céglogók, feliratok jeleníthetők meg a paláston. A feliratok és logók nagy felületen érvényesülnek igazán. Minél nagyobb a sávredőny felülete, annál kidolgozottabb logó, illetve szöveg készíthető rá. A reklámfelirat jobban látható, ha leengedett állapotban fényforrás világít a sávredőny mögött. Újdonságnak tekinthető megoldás, mert egyszerre két funkció lát el, reklámoz és véd. A megrendelőnek minden zárás után ingyenes, állandó reklámot jelent. Belvárosi, illetve forgalmas területeken, üzletközpontokban érdekes, esztétikus látványt nyújt. Az ábrák és szövegek a perforáción átszűrődő fény miatt kívülről nézve egyedülálló megjelenést és reklámot biztosítanak.

A kínált reklámmegoldás nemcsak látványában nyújt maximális biztonságot, hanem megjelenésében is esztétikus, melyre nem kell igényelni építési engedélyt, és látványtervek készítése sem szükséges.

Ön még nem használta ki a feliratos sávredőnyben rejlő reklámlehetőséget?Akkor itt az ideje cselekedni!A sávredőnyök széles lamelláiknak köszönhetően tökéletesen alkalmasak a különféle logók vagy feliratok megjelenítésére. Maximálisan egyedi igényekre alakítható, szinte bármit meg lehet valósítani a perforált sávredőny kínálta lehetőségek által.Miért hasznos a feliratos sávredőny?- A redőny nem csak biztonsági, hanem reklámcélokat is ellát.

- Általa a járókelők könnyebben megjegyzik üzlete elhelyezkedését.

- Amellett, hogy hatékonyan reklámoz, nem csökkenti a redőny átláthatóságát.

- Egyszeri befektetés, amely által egy plusz reklámfelületet nyer.

- Tökéletesen a cég arculatához, stílusához igazítható.A feliratos sávredőny számos lehetőséget kínál, amelyet egy kis kreativitással előnyére fordíthat, így kerekedve a konkurencia fölé. A feliratos sávredőny kiválóan alkalmas bevásárló központokba, áruházakba, utcafronti üzletekbe, piacokra, de akár otthoni használatra is.Ha egy korszerű és egyedi reklámmegoldást keres, válasszon minket!<< Vissza
Kiemelt partnereink
    • Market Építő Zrt.
    • KÉSZ Kft.
    • Magyar Építő Zrt.
    • STRABAG Zrt.
    • Üveg/KÁTÉ Kft.

Árajánlat kérése
Az űrlap kitöltésével Ön ajánlatot kérhet cégünktől.

Tovább >>