Facebook

Technológia

  Cégünk több típusú, profilméretű és megjelenésű rácsot, sávredőnyt gyárt, különböző anyag és minőségi kivitelben, más-más felületi kezeléssel és technikai megoldással, megrendelőink igényei szerint. Nagymértékben hazai alapanyagok felhasználásával, megmunkálásával gyártjuk és telepítjük védőrácsainkat, sávredőnyeinket. A gyártás teljes folyamata saját megmunkáló- és gyártócsarnokainkban történik. Cégünknek és megrendelő partnereinknek egyaránt fontos a megbízható és állandó minőség, ennek az elvárásnak megfelelve termékeink az ÉMI és a MABISZ által bevizsgáltak és minősítettek. Az EN ISO 9001:2008 gyártásirányítási rendszer bevezetésével teljes mértékben nyomon követhető kiváló minőségű sávredőnyeink, védőrácsaink gyártása.

Kérjen online árajánlatot!

 

 

ablakrács, ajtórács, biztonsági rács, védőrács, elektromos rács

 

  Megrendelőink megkeresésétől a helyszíni felmérésen keresztül termékeink telepítéséig a munkafolyamatokat saját műszaki csapatunk végzi. Rácsaink és redőnyeink alapanyagának megmunkálását a darabolástól kezdve a hajlításon, profilozáson, perforáláson, forgácsoláson át a végső felületkezelésig cégünk szakemberei végzik üzemegységeinkben.

 

 

www.centerracs.hu

 

  Termékeinket a pontos méretleadás után viszonteladóinknak csomagolva, szerelési segédlettel ellátva is tudjuk biztosítani. Nagy fesztávnál igény esetén a megrendelt terméket saját szállítójárműveinkkel szállítjuk a helyszínre. Új technikai fejlesztésünknek köszönhetően, Magyarországon egyedülállóan, rozsdamentes és saválló anyagok megmunkálását is el tudjuk végezni. Üzemegységeinket az évek folyamán úgy alakítottuk ki, hogy a gyártás gördülékeny legyen, ezzel is hozzájárulva a hatékony és gyors kiszolgáláshoz.

 

 

www.centerracs.hu

 

  Sürgős esetekben rongálás, betörés után szükség szerint 6–8 órán belül az ország egész területén sávredőny, illetve védőrács teljes körű gyártására, telepítésére, helyreállítására is képesek vagyunk. Mindezt összehangolt gyártástechnológiánk, szakembereink szakmai felkészültsége és nagy raktárkészletünk teszi lehetővé. Cégünk nagy hangsúlyt fektet az egyedi, alternatív megoldások keresésére, ezért folyamatosan fejlesztjük meglévő termékeinket, és új típusok kifejlesztésén dolgozunk.

 

Car-Center Kft.

Kiemelt partnereink
    • Market Építő Zrt.
    • KÉSZ Kft.
    • Magyar Építő Zrt.
    • STRABAG Zrt.
    • Üveg/KÁTÉ Kft.

Árajánlat kérése
Az űrlap kitöltésével Ön ajánlatot kérhet cégünktől.

Tovább >>