Facebook

Termékeink

Rácson innen, rácson túl!

 

Újonnan nyitott üzletet, trafikot?

Már jól bejáratott boltját szeretné megvédeni a hívatlan betolakodók ellen?

 

Válasszon kiváló minőségű biztonsági rácsot!

 

Manapság sok betörőt nem ijeszt el egy riasztó, egy üveg betörése vagy egy kisebb széf feltörése. Ahol készpénz vagy érték van, azt meg kell védeni minden legális eszközzel. Hiszen mindenki abból él, amije van, ha elveszik, egy élet kemény munkája is tönkremehet.

 

Ne hagyja veszni azt, amiért megdolgozott!

 

Az általunk tervezett és kivitelezett biztonsági rácsok mind egyedi tervezésűek, üzletre szabottak. Így tudják a legnagyobb védelmet nyújtani értékeinek. A többi vagyonvédelmi eszközzel ellentétben, a biztonsági rács már magát a bejutást teszi lehetetlenné, így megakadályozza az esetleges kár keletkezését. Egy riasztó csak rongálást követően aktiválódik, aminek már van károsultja, mégpedig Ön.

 

A választás az Öné:

 

- kirakatvédő

- térelválasztó

- elektromos mozgatású

- külső és belső

- biztonsági rácsrendszerek

 

Tervezése, gyártása, szerelése, szervizelése üzletek, üzletsorok, házak, nyaralók védelmére.

Rendelje meg biztonsági rácsát még ma és garantáljuk a nyugodt alvást!

 

 

 

 

Szeretné megelőzni, hogy nagyobb értékű betöréses lopás áldozatává váljon boltja?

 

Akkor válasszon kirakatvédő biztonsági rácsot!

 

Az utcafronton és üzletközpontokban található boltok szinte teljesen védtelenek a vandalizmussal és a gyorsan elkövetett betöréses lopásokkal szemben. A biztonsági őrök nem mindig érnek oda időben, a riasztó pedig már csak a baj bekövetkeztét jelzi.

 

Az általunk gyártott és forgalmazott kirakatvédő biztonsági rácsokat külső és beltéri használatra egyaránt ajánljuk.

 

Az Ön és a helyiség igényei szerint készülhetnek horganyzott vagy sav- és rozsdaálló acélból, így biztosítva a megfelelő védelmet.

 

A biztonsági rács már magában meghátrálásra készteti a betörőt, ezért az így őrzött boltok nagy eséllyel kerülnek le az elkövetők célpont listájáról. Ha mégis megpróbálná a behatolást, az üveg betörésén és a riasztó elindításán kívül mást alig érne el, mert a rácsok szétszedése nehéz és időigényes feladat.

 

Minden olyan boltnak ajánlott, ahol gyakoriak a sajnálatos események, esetleg nagy értékeket őriznek, vagy csak szeretnék megelőzni a bajt.

 

Ha minőségi biztonsági rácsot keresnek, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

 

 

 

Ablakrács otthonunk védelmére


Egyre több betörésről hallani országszerte, ezért sajnos lassan nélkülözhetetlenné válik, hogy otthonunk védelméről gondoskodjunk. Kezdhetjük riasztó beszerelésével, de sokszor még ez sem tartja távol a betörőket. Viszont, ha egy áthatolhatatlan védelmi rendszer van kiépítve, akkor nagy eséllyel nem próbálkoznak a bejutással.

 

Ablakrács felhelyezésével távol tarthatjuk otthonunktól az illetéktelen személyeket. Mivel fémből készülnek, és vastagok, így csak több órás munkával tudnák átvágni a behatolók, ezért aki be akar jutni egy ablakráccsal felszerelt házba, elriad az ilyen nehézségektől.

 

Ablakrács felszerelése ajánlott minden utcára nyíló, vagy alacsonyan elhelyezkedő ablakra. Kertes házak védelmére is tökéletesek, főként az olyan helyeken, ahol az ablakok a kert hátsó részébe nyílnak. A betörőket vonzza minden olyan hely, ahol láthatatlanok maradhatnak.

 

A behatolók sokszor törnek-zúznak. Érdemes felszereltetni ablakrácsot, mert nemcsak a vagyontárgyainkat védhetjük meg, de a további anyagi károkat is elkerülhetjük.

 

Rendelje meg minőségi rácsainkat, melyek segítségével megvédheti ingatlanát és személyes vagyontárgyait!

 

 


Feliratos redőnyeink

Magyarországon egyedülálló gyártósoron készítjük felirattal, logóval ellátott sávredőnyeinket.


Tovább >>

R1-es típusú, beltéri, lapozódó védőrács.

Legkedveltebb lapozódó védőrácsunk, amelyet beltéren alkalmazhatunk. Esztétikus formája miatt bármilyen stílushoz passzol. Kis helyigénye miatt gyakran alkalmazzuk lakásokban.


Tovább >>

R2-es típusú, beltéri, lapozódó védőrács.

Ezt a típust gyakran alkalmazzunk olyan helyeken, ahol fontos a "patinás" megjelenés. Ugyanolyan védelmet biztosít, mint az R1-es típusú rácsunk.


Tovább >>

R3-as típusú, kültéri, lapozódó védőrács.

Legkedveltebb kültéren alkalmazható, lapozódó védőrácsunk. Esztétikus formája miatt bármilyen stílushoz passzol. Kis helyigénye miatt gyakran alkalmazzuk lakások erkélyén, üzletek bejáratánál.


Tovább >>

R4-es típusú, kültéri, lapozódó védőrács.

Az R2-es típusú rácsunk nagytestvére, melyet nyugodtan alkalmazhatunk kültéren.


Tovább >>

R5-ös típusú, kül- és beltéri, dobratekeredő, tömör sávredőny.

Ezt a típust gyakran látni kültéren, üzletek, boltok előtt, mivel rendkívül szilárd és nagy védelmet biztosít. Azonban beltéren, plaza üzleteknél is alkalmazható. A jól bevált forma egyedül nálunk két méretben kapható!


Tovább >>

R6-os típusú, kül- és beltéri, dobratekeredő, perforált sávredőny.

Az R5-ös termékünkkel szemben ez a profil perforálást tartalmaz, mely több méretű is lehet. Ez jó választás, ha fontos a szellőzés még zárt állapotban is. Ez a profil is két méretben kapható!


Tovább >>

R7-es típusú, kül- és beltéri, ablakos, dobratekerető sávredőny.

A redőny remek fény és levegőáteresztő, nyílásai mérete miatt. Igény esetén ezekbe átlátszó műanyag ablakok pattinthatók, melyek teljesen fényáteresztőek.


Tovább >>

R8-as típusú, kül- és beltéri, dobratekeredő, biztonsági védőrács.

Gyakran alkalmazzuk olyan helyeken, ahol nagy szélnyomásnak kell ellenállnia a rácsnak, ugyanakkor fontos a gyors mozgatás. Ezt a típust beltéri üzletekhez nem ajánljuk, mivel a nyílásokon keresztül könnyen elérhetővé válik a kirakat tartalma.


Tovább >>

R9-es típusú, kül- és beltéri, dobratekeredő védőrács.

A klasszikus megjelenésű csőrácsot általában kültéren alkalmazzuk. Nyílásai kisebbek, mint az R8-as rácsé. Nagyszerű választás nosztalgikus épület védelméhez.


Tovább >>

R10-es típusú, tömör, kül- és beltéri, dobratekeredő sávredőny.

Ezt a letisztult, sík felületű sávredőnyt Magyarországon egyedül a mi cégünk gyártja. A modern forma jól mutat minimalista, új építésű épületeknél.


Tovább >>

R11-es típusú, perforált, kül- és beltéri, dobratekeredő sávredőny.

Ennél a sávredőnynél a letisztult profilt perforáljuk, amely némi fény és légáteresztést biztosít.


Tovább >>

R12-es típusú, tömör, kül- és beltéri, dobratekeredő sávredőny.

A nagy mértékben merevített profil nagyszerű választás oda, ahol nagy szélnyomásnak van kitéve, viszont el szeretnénk zárni a szél útját. Ezen kívül nagy fesztávoknál is ezt a terméket ajánljuk.


Tovább >>

R13-as típusú, perforált, kül- és beltéri, dobratekeredő sávredőny.

A nagymértékben merevített profil lehetővé teszi a nagy szélnyomás elviselését, ugyanakkor a perforálásnak köszönhetően szellőzik is a helységünk. Nagy fesztávoknál is remek választás.


Tovább >>

R14-es típusú, hőszigetelt, kül- és beltéri, dobratekeredő sávredőny.

Termékcsaládunk legújabb darabja, amely remekül alkalmazható garázsokra, illetve ott, ahol fontos a hőszigetelés.


Tovább >>

Tartozékok

Számtalan védőrács és sávredőny tartozékot gyártunk, illetve forgalmazunk.


Tovább >>
Kiemelt partnereink
    • Market Építő Zrt.
    • KÉSZ Kft.
    • Magyar Építő Zrt.
    • STRABAG Zrt.
    • Üveg/KÁTÉ Kft.

Árajánlat kérése
Az űrlap kitöltésével Ön ajánlatot kérhet cégünktől.

Tovább >>